NOVETATS

FANZINE COL·LECTIU COS I LLUITA

25/1/2021

CONVOCATORIA OBERTA LA PURGA #2

10/1/2021

Ja podeu enviar les vostres propostes sobre la Monarquia Espanyola al correu: fanzinotecafeministaxoxoxo@gmail.com

FEMZINE, TALLER DE CREACIÓ

20/12/2020

Ja  podeu fer les inscripcions al taller de Creació Femzine que tindrà lloc el 27 de Genera a les 17h a la biblioteca publica Joan Marsé al Barri del Carmel.

Farem una breu introducció ala seva historia, una repàs al llenguatge i diferents tècniques, i treballarem de manera col·lectiva per posar veu a diferents dones invisibilitzades.

Podeu fer les inscripcions  al taulell de la biblioteca o al correu: fanzinotecafeministaxoxoxo@gmail.com

LLANÇAMENT DE LA PURGA

12/12/2020

Ja podeu descarregar-vos la primera edició de LA PURGA, a l’apartat d’autoedició de la web!

Aquesta mostra té el desig de reflectir una cerca de sentit col•lectiva i reivindicar la (les) memòria (memòries) com a lloc des d’on poder reordenar les prioritats i la vida. La intenció és que el resultat ens ajudi a canalitzar, dialogar i entendre, per no oblidar que estem en una lluita comú i siguem capaces d’utilitzar la ràbia per a l’acció política.


Aquest és el nostre granet d’arena, només una iniciativa entre tantes altres que han sorgit per donar-nos suport mutu i que busquen trencar l’aïllament que ha suposat la privatització de l’existència.En aquestes pàgines hi trobareu un recull de les expressions més diverses sobre sensacions, queixes, opinions, dèries, malestars i reflexions generades arran de la pandèmiade la COVID-19.

CURS NOUS FORMATS EXPOSITIUS

4/12/2019 al 22/01/2020

 

La proposta és realitzar un procés col·lectiu on debatre les diferents formes d’exposició artística, paral·lelament elaborarem una producció conjunta per ser exposada a la Sala d’Art Jove Boca Nord.

El projecte està compost de 6 sessions (+1 sessió de muntatge de l’exposició) de dues hores repartides en tres fases diferents. Començarem amb propostes més íntimes i personals, passant per d’altres elaborades en relació amb l’espai públic, finalitzant amb les formes expositives quotidianes amb les que convivim. Explicació sobre l’espai expositiu, el seu recorregut i les seves possibilitats.

Centrem l’eix del taller en formats expositius sostenibles, ja que com a col·lectiu artístic creiem indispensable enfocar tota producció desde una mirada ecofeminista dins el projecte Recolecta.

FESTA LILA

22/11/2019

 

El proper divendres 22, participarem a la segona FESTA LILA de Comerç Solidari Reus, aquest any a la PLAÇA FARINERA.
Una festa per conscienciar i denunciar la violència masclista.
Cantarem, ballarem, recitarem poemes, exposarem art, farem mercat de roba, menjarem, beurem, i sobretot FAREM PINYA i cridarem PROU!!!

Els diners que recaptem en aquesta festa, aniran destinats a associació Helia Dones de Barcelona, associació que dona suport a les dones que pateixen violència de gènere.

Perquè ENS VOLEM VIVES i amb VIDES DIGNES 💜

Us hi esperem a totes i tots!

TALLER FANZINE AUDIOVISUAL - PALAU ALÒS

D'abril a juny del 2019

 

Saps que arrenca un taller de #FanzineAudiovisual al Casal de Joves Palau Alòs ?!!!

Cada Dimarts de 20.00 a 21.30! Abril-Maig-Juny!!!

Inscripcions obertes!!!

En col.laboració amb Càmeresiacció!

 
 
 

EXPOSICIÓ APERTUS 02

04/12/2018 fins al 21/12/2018

APERTUS_02_Invitació_exposició.jpeg

El dimarts presentem el projecte 'en construcción' a la galeria angels barcelona. Tracta d'una instal·lació feta en una nau industrial on reaprofitem els materials en desús que trobem al nostre abast. 

Aquesta proposta parteix del seminari Apertus 02: noitcelfeR / Reflection, realitzat per l'artista coreana Sojung Jun durant el Juliol del 2018. 

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE ''EN MEDIO''

16/10/2018

Reprenem el projecte en MEDIO, un exercici de mediació artística al barri del Carmel. Ens centrem en investigar, de diferents formes, la relació del cos amb l’espai, del record amb la vivència personal i col•lectiva de l’urbà.

 

Treballem des d’un llenguatge artístic i multidisciplinari, conceptes tals com la memòria històrica i col•lectiva, la corporeïtat com a forma de recerca, el feminisme o les estètiques urbanes contemporànies.

 

La Manola Rodríguez Lázaro es situa com a referent per la seva lluita feminista, antifeixista, sindicalista i comunista; és a partir d’aquí que ampliem la recerca cap a la investigació de les Dones del 36, una associació creada al 1997 per un grup de dones supervivents de la Guerra Civil espanyola.

 

En col•laboració amb l’espai d’Art Jove Boca Nord i des del interès per generar projectes de mediació artística al barri del Carmel, aquesta proposta s’emmarca dins de la Fanzinoteca Feminista XOXOXO i té la voluntat de relacionar aquest espai editorial amb l’espai físic urbà.

 

Per això, trobem la necessitat de continuar movent aquest format a altres espais per dialogar-ho i deixar-se ampliar, i en aquesta ocasió, per reconnectar-ho amb l’espai de residència i treball del col·lectiu a EART, trobant maneres de traslladar la informació recopilada i per poder seguir indagant en la memòria d’una lluita que no s’ha enderrocat.

MÉS VIVES QUE MAI

2/7/2018 al 13/7/2018

Aquesta setmana participem en el projecte de mediació cultural Stripart -més vives que mai- al barri del Guinardó,  una proposta que treballa la memòria col·lectiva i individual de les dones del barri.

Presentació del projecte i visita guiada pel barri, dilluns 2 de juliol a les 18h.

Punt de trobada: Centre Cívic Guinardó.

 

Aquí trobareu més informació sobre aquest meravellós projecte:

https://stripart.cat/event/ruta-mes-vives-que-mai/

Us animem a venir a conèixer i enriquir-vos amb nosaltres!

"CAMINAR EL FANZINE AUDIOVISUAL"

3/7/2018

CAT

Aquestes dos setmanes estarem a #Platohedro, Medellín, realitzant el taller “Caminar el fanzine audiovisual” col•laboració amb #Càmeresiacció, amb moltes ganes de gaudir i compartir aquesta experiència!

CAST

Estas dos semanas estaremos en #Platohedro, Medellin, realizando el taller Caminar el fanzine audiovisual en colaboración con #Càmeresiacció, con muchas ganas de disfrutar y compartir esta experiencia!

"EN BUSCA DE PAREDES"

11/5/2018


Acció de difusió del projecte a l’espai públic, en la memòria de Manola Rodríguez.

Dins el projecte de mediació “En Medio”

Per participar de l'acció o per més informació contacta: iliumcollective@gmail.com o ana@bocanord.cat

INAGURACIÓ DE LA EXPOSICIÓ "EN MEDIO"

3/7/2018

Exercicis de memòria i experimentació
A càrrec de ilium collective
Projecte de mediació artística al barri del Carmel
Recorregut sensorial a través d’una instal·lació visual i sonora, que emana de la recerca històrica sobre una personatge referent al barri del Carmel, la Manola Rodríguez Lázaro.

Presentació del projecte de mediació “En Medio”
A càrrec de Ilium collective
Dia: 27 de abril
Hora: 19:00h

Conferència: Les dones del 36

Dia: 27 de abril
Hora: 19h30

Performance: Am I still a house?
A càrrec d’Aline Cortés
Dia 27/abril
Hora: 20h00

 
 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now