Autogestionada, mutant i diversa, l'autoedició és un format que posa la llibertat creativa en un primer pla. 

Amb la utilització d’aquest format i mitjançant metodologies col·laboratives, obrim espais inclusius que serveixen com a vía d’expressió, a la vegada que ens acosten a les múltiples realitats del nostre context social.

La purga és una publicació trimestral que recull les expressions dels reptes que suposa el nostre dia a dia.

Reivindica l’origen d’un medi com el fanzine: la llibertat d’expressió, la mutabilitat i el crear comunitat; i els uneix a la força i la responsabilitat de la lluita feminista. Ofereix un espai obert a totes, segur i lliure de censura des del qual expressar-se, denunciar, combatre, resistir i cuidar-se.

Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al corrent de la temàtica del següent número i envia'ns la teva aportació!

Pots descarregar-te les publicacions aquí: 

nº1

Inquietes sorgeix de tallers artístics realitzats amb adolescents. A partir del context social actual i a través de dinàmiques grupals, es busca fomentar la interrelació entre membres del grup així com la sensibilització envers la realitat que els envolta.

L’objectiu del projecte és proporcionar un espai de creació participativa i treball comunitari inclusiu, on el procés preval per sobre del resultat final. L’autoedició d’un fanzine és, doncs, el pretext per mobilitzar energies i anàlisi col·lectius. 

Considerem les tècniques artístiques com una eina que ens ofereix possibilitats transformadores des de la creativitat, essent imprescindibles en una etapa plena d'inquietuds

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now