Apostem per qüestionar-nos els espais oberts al coneixement, la reflexió i la participació com a motor per generar un llenguatge crític, contemporani i creatiu.

visió

Volem una societat més justa i igualitària, construida entre totes des de la vivència i el sentir, que respecta l’entorn i les persones.

 

Una manera de viure que prioritza les relacions personals i afavoreix una vida digna per tothom, estimulant la solidaritat, el creixement de les persones i la presa democràtica de decisions des d’una intel·ligència lliure i col·lectiva.

Missió

Som una associació multidisciplinària que utilitza l’art com a eina per investigar i donar visibilitat a problemàtiques socials. Amb la intenció de trencar les barreres del mercat utilitzem la participació activa per generar projectes de totes i per a totes, fent arribar l’art a la gent i la gent a l’art.

Des d’una perspectiva antropològica, utilitzem mètodes etnogràfics per generar processos col•laboratius que obren espais de reflexió envers la societat i els seus individus, fomentant la lliure expressió i el pensament crític. Els eixos que treballem integren múltiples tècniques d’expressió que es complementen amb dinàmiques de facilitació i treball emocional.

 
Pretenem educar per pensar i pensar per transformar.

valors

COMUNITAT I XARXA 

Establir vincles i sinergies bidireccionals com a punt de partida per una comunitat solida i autogestionada.

PROMOCIÓ I DEFENSA DELS DRETS HUMANS

Vetllar per la integritat de totes les persones, defensant els principis i eines que promouen els respecte i la dignitat de l’esser humà.

CREATIVITAT I TRANSFORMACIÓ

La creativitat com a instrument a través del qual aprendre i crear vincles personals i afectius amb els que motivar el canvi social.

PENSAMENT CRITIC I LLIURE EXPRESSIÓ

Proporcionem espais lliures de censura des d’on poder reflexionar, defensar-se i combatre, on el mitjà s’adapta a la forma sigui quina sigui la seva expressió.

SOSTENIBILITAT I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

Creiem en la necessitat d’un interès real sobre la responsabilitat d’un consum sostenible, així com visibilitzar la possibilitat de crear nous circuits per a la transformació i reutilització dels materials que tenim al nostre abast.

COOPERACIÓ

Entenem el treball cooperatiu com a base d’uns uns resultats plurals, diversos i cítrics i així com també una eina d’equitat i suport mutu.

FEMINISME DE CLASSE

Situem a la dona treballadora com a subjecte estratègic clau per combatre el sistema i les violències que perpetua.

nosaltres

Coral vicent

Graduada en Arts i Disseny i estudiant del máster de Disseny urbà: Art, Ciutat i Societat de l'Universitat de Barcelona. Tècnica superior de Joyería Artística i co-fundadora de l’associació ilium collective. A càrrec de la conceptualització i dinamització dels tallers, així com en la producció dels productes que ofereix l'associació.

irene bové

Graduada en Ciències Empresarials i estudiant del grau d’Antropologia i Evolució Humana. Co-fundadora de l’associació ilium collective. En l’actualitat coordina i dissenya projectes de mediació artística i memòria històrica. Ha col·laborat amb diversos col·lectius artístics, culturals i socials com Coexist, Hamilton House i Tiny House Creative.

anna bové

Técnica superior d’escultura, directora de lleure  i cursant el grau superior en ceràmica artística. Co-fundadora de l’associació ilium collective.  Actualment s’encarrega de coordinar i dissenyar els projectes pedagògics de l’associació. També participa en la producció i disseny de productes artesans.

col·laboradores

Eugenia D'Ermoggine - investigació i recreca

ayla pellicer-creació de projectes internacionals

rosina vilalta-desenvolupament de projectes socials

talleristes

elna busquets

laura turcó

POl muñoz

aline cortes

ines ibánez

COL·LABORACIONS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now